CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

luni, 5 martie 2012

Spring cleaning

sursa:google
Pentru ca iarna nu se lasa dusa(inca mai fulguieste!),iar astenia de primavara m-a prins in mrejele ei(era inevitabil dupa atata frig si cenusiu)...ma tratez:)).Am declarat deschisa inceperea curateniei de primavara in casa si in suflet,dupa ce dis-de-dimineata am strigat catre Domnul:
"Nu Te departa de la mine , ca necazul este aproape,si nu este cine sa-mi ajute."
 (Psalmul 21)
Profit de perioada de lucru mai putin aglomerata a sotului si trec la treaba...am multe de facut pentru ca in ultima vreme am facut totul in graba...nadajduiesc sa le pun pe toate la loc la timp petru ca cel mai probabil saptamana viitoare ne viziteaza si parintele cu molifta...
Din atributiile sotului fac parte:sunatul parintelui pentru a ne programa la spovedit,supravegherea lui Teodor cat eu lucrez si dusul gunoiului(asta e absolut necesar sa faca el pentru ca eu ma tem de cainii de la tomberon).
Doamne ajuta si o saptamana spornica in tot lucru' cel bun tuturor!

3 comentarii:

Elena Valentina S. spunea...

Ooo, si eu m-am "tratat" astfel azi! :D Adevarul e ca daca lasi treburile si asa cum or "cadea' , e jale mai apoi cand te apuci sa descurci...
Spor in toate draga mea :*:*:*

Loredana spunea...

Spor in toate!

corina spunea...

Spooor in tot ceea ce ti-ai propus.
De caini ma tem si eu.....cand va veni vremea sa ne intoarcem in tara , sper sa nu avem de-aface cu cainii.Pe o parte , la tara sper sa avem liniste.:)))
Iar despre vorbele dulci de ieri le intorc cu toata dragostea in Domnul! :)

Trimiteți un comentariu